Bliver det fremtiden…..

….. Jeg tror det ikke. Som jeg i tidligere indlæg har skrevet har ventetiden ved busstoppestederne og dermed en egentlig lang transporttid fået mig på tanker om elcykel og ja faktisk også bare en mega fed almindelig cykel. Her vil jeg oveni også få motion.
Cyklen er tung og magneten der holder sammen på cyklen svigter ofte så cyklen går fra hinanden imens man ruller afsted.
Og har jeg bare lidt mere bagage end sin rygsæk, så er jeg udfordret. Jeg forsøger stadig med en blanding af tog og bus. Tog har hidtil været mest fyldt og afgangene er mindre fleksible. Bussen er nu også ved at være fyldt og her skal jeg skifte bus og de kører ikke altid så de falder sammen pga eventuelle forsinkelser. Her kan jeg så stå og tænke….. Hmm skal jeg vente 12 min eller cykle. Jeg vælger ofte at cykle, men det er så her som jeg tidligere har nævnt, at jeg mangler gear. Cyklen er bare mest til flade byer som bycykel. En veninde har lige været i London og hun kunne berette om mange cykler af vores slags. God weekend derude. / Elsebeth

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399