Strida connecting people

Det var Nokia, der opfandt sloganet, dengang iPhone ikke eksisterede og Mac blot var en computer. Men det giver mening at genbruge sloganet. Strida’en ”forbinder” mennesker – og lige præcis den egenskab, vil jeg savne. Cyklen har givet anledning til samtaler med mennesker jeg aldrig før har mødt. Den har lagt saddel til mange numser, fordi deres ejermænd lige skulle prøve at cykle på en foldecykel. Mange vil høre om cyklen, om projektet, og de erfaringer jeg har gjort mig. Og indrømmet. Jeg synes, at det er en mega fed cykel. Den er super praktisk, kan foldes hurtigt sammen og ud – og så er den bare sjov at køre rundt på. Jeg elsker at cykle rundt i byen, hvor man ikke har brug for at cykle hurtigt. At designet tilmed er super cool gør blot cykelglæden større (lidt design snob er man vel altid)

IMG_3010

Prøvetur på strida’en

Til gengæld savner jeg ikke bøvlet med at fragten den med mig. Særligt bussen er en udfordring. Den manglende plads, fleksibilitet og den ekstra rejsetid vil jeg ikke savne. Jeg spekulerer på om vores projekt nytter. Vil der være politisk mod, vilje og røv i bukserne til at gøre den århusianske transport lettere, billigere og mere attraktiv (f.eks. at cykler er gratis at medbringe) så den rent faktisk er et alternativ til bilen. Det må tiden jo vise.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399