Er der noget nyt…..?

Tankerne fra ugen der gik er…..
I fremtiden, hvis vi skal have flere biler væk fra vejene kræver det vist nok lidt mere plads til cyklerne også selvom det er en Strida. Nu hvor flere og flere tager offentlige transport om vinteren – er pladsen mere og mere trang.
Det sidste stykke tid har jeg haft ømme skuldre og dette er nu resulteret i myoser i stor stil i nakken pga. tung taske med alt til udelivet og en pc…..
Vejret betyder ikke noget for mig tvært imod synes jeg, at vejret er bedre end det plejer, da man er ude i det på en anden måde end i en tynd jakke man lige har over sig mellem bil og den bygning man lige skal ind i.
Enten køber jeg en cykel snart eller også skal jeg håbe på, at der ruller en ind under juletræet med et par cykeltasker?. Det tror jeg bliver min model 2-3 dage ud af fem om ugen. Dermed lidt aflastning til vejene?.
God weekend – Elsebeth

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399