3 måneder med smil, grin og nysgerrige blikke

Hvis der er nogen af jer der har set Sharlock Holmes, den nyeste film, så er der nok nogen der kan nikke genkendende til det jeg nu vil fremhæve.

I filmen skal Sharlock Holmes til polterabend for sin følgesvend, Dr. Hudson. Kort fortalt kører de i en auto mobil, og dengang i 1800 tallet var det ikke just det man så tit i bybilledet, så de fik en masse blikke fra folket. Samme  følelse  har jeg fået fra mine medpassager samt folk rundt på cykelstierne. Allerede første dag, første date med Frøken Moon blev der både peget fingre, højlydt grinet og råbt “Fed cykel” efter os. Jeg har været så ufattelig stolt hver dag, hver tur vi har tilbragt sammen, og jeg har nydt hvert eneste lille møde med nysgerrige folk der lige en lille kommentar eller spørgsmål.

Chefførerne rundt i busserne og togene har givet en god behandling og service….dog undtaget af en bestemt episode. Der har ikke været nogen form for problemer i togene, det har været under nogle gode forhold.

Snart er mine 3 måneders berømmelse ved at være ved vejs ende….og tiden med Frøken Moon stopper:-( jeg kommer til at savne den  bette pige:-(

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399