Et næsten farvel

Jeg har kun fået smil og grin af medpassagerer, men som oftest har jeg haft fornemmelsen af, at det handlede mest om, at jeg så morsom ud på min cirkuscykel end, at det var fordi jeg så super cool ud. Der har også været snakke og spørgsmål, så nysgerrigheden er vakt hos nogle medpassagerer, det tænker jeg helt sikkert.
Generelt har jeg også kun haft gode oplevelser med chaufførerne. Der har været nogen, der har spurgt om jeg ikke skulle have billet til cyklen – at jeg ikke måtte tage cyklen med i bybusserne – kommentarer som ….. Er du sikker på, at du kan være der, i tilfælde hvor bussen næsten var fyldt….. Eller…hvis du havde været her for 1/2 time siden så havde der ikke været plads…
Men jeg tænker, at noget af det beror på manglende information og set fra deres position, er det da også ærgerligt, at de ikke alle er blevet klædt lige godt på. God weekend herfra ?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399