Hva så nu??!!

Jeg er så heldig at jeg har ferie i næste uge, og derfor kommer jeg desværre ikke til afslutningsmøde:-(

spørgsmål til næste uge:

hvordan vil det komme til at påvirke mig i fremtiden, at jeg har været Superpendlerne??

Først vil jeg sige, at jeg har været ufattelig glad for, at jeg kunne være med i projektet. Hold da op jeg har nydt, at jeg kunne sætte mig ind i er tog, det var opvarmet, at jeg kunne få en lur og uden at være stresset over trafikken ved havnen. Jeg kommer til at savne det!! Jeg tror bestemt at dette kan være med til, at jeg bliver pendler i fremtiden. Imellem tiden, altså Januar måned, skal jeg desværre taget das Auto-mobil, men jeg vender med garanti tilbage til togene igen.

Jeg har nydt de gange, hvor jeg har mødt nogle af jer andre Superpendlere…..hver gang fil jeg  følelsen af, at “We are family”

Held og lykke i fremtiden til jer alle.

I be back!!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399