Sidste udkald

Af forskellige årsager er det ikke blevet til så megen cykling i denne uge, men så har jeg til gengæld haft stor glæde af periodekortet. Så til Livs spørgsmål om hvad jeg kommer til at savne er friheden med periode kort et af de centrale emner. På den anden side – dagens nyhed er faldende benzinpriser og min bil har fået vinterdæk, så en vis trøst er der da.

Det med den lave cykelfrekvens hænger sammen med bagsiden af medaljen. Det kollektive og cykel er ikke altid tilpasset kravene til arbejde og møder på forskellige lokationer. Så noget afhængigt af dagens udfordringer kan en folde cykel være både være en fordel og en ulempe. Jeg har dog været meget glad for at få mulighed for at teste metoden, uden at jeg dog helt fik opfyldt mine forventninger.

Med blandede følelser siger jeg hermed tak til pendler kolleger, kommune og Midttrafik for denne chance og ønsker Jer held og lykke fremover. Men jeg vil savne den orange trekant,

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399