Tæt på enden

Hvis man skal fokusere på omgivelsernes reaktion på forsøget, frem for mine egne erfaringer, så er der ét ord der går igen.  “Nysgerrig” 

Jeg husker tydeligt de første dage med toget, hvor man slet ikke var i tvivl om at folk var interesserede, og de var meget spørge lystne.
I den sidste del af forsøget synes jeg interessen er faldende, men spørgsmålene har også skiftet karakter fra “Hvad er det du har med?” – til “Nu har jeg set den cykel nogle gange, hvad koster den?” og “Når jeres forsøg stopper, er det så stadig gratis at tage den med?”.

Hvis jeg skal sætte et par ord på hvordan personalet har modtaget vores fine cykler, så vil jeg sige at det for mit vedkomne har været overvejende positivt.
Jeg har kun mødt kontrollør 3 gange i løbet af forsøget, og alle gangene har det været med et smil.
Jeg har ikke forsøgt at tage cyklen med i bussen, så jeg kan ikke udtale mig om hvordan chaufførerne har taget imod dem.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399