Medpassagers reaktioner og mødet med chauffører:
Medpassagererne har gennem hele projektforløbet været meget nysgerrige og interesseret i den “mærkværdige” cykel. De har været positive over at den fylder forholdsvist lidt, og de gode intentioner om at reducere trafikken på vejene.
Der har ikke været særlig interesse eller problemer med togpersonalet. Flere buschaufførerne har derimod været lidt gnavne over at cyklen blev slæbt med ind i bussen – og med rette, for den fylder meget i en i forvejen propfuld bus.
Der har dog ikke været problemer når der er blevet refereret til projektet.

Hvordan projektet har påvirket mit syn på transport, kollektiv transport, kombinationsrejser og alternative rejseformer:
Jeg er blevet meget taknemlig over og bevidst om min bil og dens fordele – desværre. Havde håbet og forventet at udfaldet af projektet var stik modsat. Jeg har erfaret at tiden er en utrolig vigtig faktor og når det faktisk tager længere tid med offentligtransport, er mere besværligt og kræver meget planlægning – ja, så skal der mere til (stor økonomiske fordel, motion eller lign.) for at konvertere fra bil til offentlig transport, kombirejser mm.
Tænker en el-cykel lige nu vil være det bedste alternativ: bestemmer selv afgangstidspunkt, ingen ventetid, ca samme transport tid som bus/tog, billigere og giver motion.
Såfremt der i den “offentlig transport” sker et væsentlig løft mht. oftere og jævnt fordelte afgangstider, kortere transporttid/hurtigere hastighed, bedre faciliteter/plads for cykler og andet udstyr og attraktive priser, vil jeg sandsynligvis overveje det igen.
Min hverdagstransport fra januar sker i bil.

En stort tak til SmartMobilitet for at måtte deltage i projektet og for at stille det super fine udstyr til rådighed. Det har været spændende, omend udfaldet for mit vedkommende var knapt så positivt som forventet.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399