Thumbs up til chaufførerne og passagerne

Et par hurtige svar til denne uges spørgsmål.

Chaufførerne i bussen har været venlige, imødekommende og i starten virkede de også interesserede i projektet. Togførerene har jeg af gode grunde ikke mødt.

Som jeg skrev i min sidste blog ”Strida connecting people” har projektet givet anledning til flere samtale med medpassagerer. Men må også sige, at mange har været interesseret i cyklen, færre i projektet. Jeg oplever faktisk at det er gået hen over hovedet på rigtig mange Beder- Malling borgere at området er udpeget som test områder for mobilitet. Det har været morsomt at konstatere, at dialogen opstår ved at skille sig ud – en foldecykel på slæb skaber ganske enkelt samtale og smil i det offentlige rum.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399