Transport fra januar.

Fra januar tror jeg, at jeg sætter mig i min bil, og det er der flere grunde til;

1. Jeg har ind imellem problemer med mine fødder bl.a. et par hælspore som driller en gang imellem, så selv om jeg ikke har særligt lang til bussen vil gåturen blive for lang. Hvis jeg skal bruge det offentlige vil det kræve en rimelig stor investering i en foldecykel, som jeg ikke ved om jeg må få med i bussen og om jeg skal betale ekstra for.

2. Den økonomiske gevinst ved at tage offentligt transportmiddel frem for bilen er simpelthen ikke stor nok til at jeg vil bruge den dobbelte tid på at komme frem og tilbage. Tiden går fra børnene og muligheden for at være frivillig leder ved DDS.

3. Derudover har jeg hørt at når letbanen kommer så bliver der færre busafgange fra Beder/ Malling. Godt nok skulle der komme flere tog, men det er vist kun til Mårslet. Så alt i alt færre afgange for mig og derfor mindre fleksibilitet. Har dog set at der kommer en X bus fra Malling/Beder til Århus som erstatning for toget i den periode hvor der ingen tog er, så jeg håber at X busserne fortsætter med at køre selv om toget kommer tilbage, det kan vi godt bruge her ude på landet.

Tak for nogle gode måneder.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399