Kære by buschauffør

Sikke en velkomst jeg fik da jeg ville ind i din bybus, og skynde mig hjem til min syge datter. Du nærmest råbte til mig at du nægtede at køre nogle som helst steder før end jeg var stået af igen med min foldecykel. Det var ikke fordi der manglede plads da bussen kl. 11.30 var halv tom. Syntes det var synd for dine kunder, mine medpassagerer, derfor hoppede jeg af igen men her har du den info som du åbent bart ikke har fået, har glemt at læse, eller har glemt at du har læst, og ikke ville høre fra mig.
Citat fra midt trafiks hjemme side:

”NB:
I Aarhus Kommune deltager 17 forsøgspersoner i øjeblikket(4. kvartal 2015) i et mobilitetsprojekt.
Forsøgspersonerne pendler mellem Beder/Malling og Aarhus.
Forsøgspersonerne har fået udleveret en foldecykel som må medbringes uden beregning på Aarhus Nærbane og i Midttrafiks busser.
Cyklerne behøver ikke at være pakket ind i pose.”

Efter den oplevelse kan jeg godt forstå de af jer der har været med bybusserne og har opgivet at få cyklen med, for det var ikke en behagelig chauffør jeg mødte, han var heller ikke villig til at lytte til mig.
Ærgerligt med denne sidste trælse oplevelse, men som tidligere nævnt så har jeg ikke haft problemer med ruttebilerne, men de er nok også vant til noget mere, de kører jo på landet 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399