Tak for at jeg måtte deltage

Selv om det ikke endte som jeg havde håbet. Jeg tænkte, at det kunne være min vej væk fra bilen, men det bliver det ikke. Muligvis som jeg tidligere har skrevet bliver det til en rigtig cykel nogle dage om ugen.
Har foldecyklen en fremtid? Jeg tror det ikke. Det dur ikke i bakket terræn som Århus. Det dur ikke, hvis den skal pakkes i en pose inden man går ind i transport midlet efter projektet er slut. Det dur ikke, hvis det kommer til at koste penge at tage den med i bussen/ tog, når projektet er slut. Økonomisk er der ikke den store gevinst og motionsmæssigt topper den heller ikke. Tak for at have været med. Måske ses vi på cykelstien ?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399