Om superpendlerne

Superpendlerne er en gruppe borgere fra Beder-Malling, der her på siden løbende vil blogge om deres erfaringer med at skifte bilen ud med tog/bus og foldecykel.
Superpendlerne er blevet til i et samarbejde mellem projekt Smart mobilitet ved Aarhus Kommune, Midttrafik og en gruppe omstillingsparate borgere fra Beder-Malling.

Smart Mobilitet er et treårigt udviklings- og innovationsprojekt, som løber frem til 2017. projektet arbejder i denne periode med at indsamle viden og ændre trafikale vaner. Smart mobilitet er finansieret af Aarhus Kommunes innovationspulje, Trafikstyrelsen og Teknik og Miljø, Aarhus Kommune. Projektet vil bidrage ind i arbejdet med at håndtere udfordringer omkring trængsel samt til et bedre bymiljø.
Projektet drives dagligt af Projektleder og ingeniør Gustav Friis, Landskabsarkitekt Charlotte Kjær Petersen samt antropolog Liv Maria Stender Boisen. se mere på www.smartmobilitet.dk og www.facebook.com/smartmobilitet

Smart-mobilitet_logo_fra AROSlogo

2010_TS_Logo_Green_CMYK

AAK_02_hojre_70_cmyk

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar